Det lönar sig att vara medlem...
Club autobahns då enda medlem, Thomas Johansson, i glädjetårar efter att ha vunnit det första "autobahn Ronnie Peterson Memorial Grand Prix" den elfte september 1999. Han har vandringspokalen "den gyllene smörjkannan" i sin hand och klubbens t-shirt på sig.

autobahn
Ronnie Peterson Memorial
Grand Prix

10/9 1999

...........................................

Sexton personer ställde upp i kvalet. Några formel-1 bilar fanns inte vid denna tid utan vi tävlade med Parmas homeset bilar. De fyra finalisterna var; Jocke Thedin, Thomas Blomqvist, Malin Bogholt och Thomas Johansson.

När finalens sista lopp skulle köras var poängställningen; 8 för Thomas J, 6 för Jocke, 4 för Tomas B och noll för Malin. Thomas hade kört bra, men de andra tre var vassa allihop och i sista loppet skulle Thomas köra den bil som visat sig vara sämst, en seger med den var närmast utesluten. Om Jocke vann och Thomas blev trea skulle det bli omkörningar, något som aldrig hänt förut.

Spänningen var enorm. Loppet blev mycket jämnt, men Jocke drog ifrån och tog segern. Tomas B pressade Thomas J, som med ungefär tio centimeters marginal och en mycket hög puls, lyckades ta andraplaceringen och därmed säkra vinsten i det första autobahn Ronnie Peterson Memorial Grand Prix.

"Det var jobbigt, men det kändes mycket fint" var Thomas kommentar vid prisutdelningen, där han mottog "den Gyllene Smörjkannan" och Malin fick en enastående kortlek med formel-1 förare på från www.championcards.com, formgiven av Jocke Thedin som tröstpris.tillbaka
autobahn Ronnie Peterson Memorial Grand Prix 2000
autobahn Ronnie Peterson Memorial Grand Prix 2001
autobahn Ronnie Peterson Memorial Grand Prix 2002
autobahn Ronnie Peterson Memorial Grand Prix 2003